Spackspuiten

Spackspuiten is het machinaal aanbrengen van eindafwerking op wanden en plafonds en geeft een "spikkelige" structuur. Met een spackmachine wordt spuitpleister aangebracht in structuur en eventueel elke gewenste kleur. De dikte van de afwerklaag ligt tussen de 2 en 3 mm. Spack is, in combinatie met stukadoorgips, zeer geschikt voor het repareren, egaliseren en afwerken van wanden en plafonds in woning en utiliteitsbouw.

Spack is direct toe te passen op alle vlakke en gladde ondergronden, zoals beton, cellenbeton, kalkzandsteen, gipsblokken, gips gebonden mortels, gipsgebonden platen, gips kartonplaten, cementgebonden mortel en cement gebonden platen.

Een voordeel van spack is dat het met latex overschilderbaar is. De oorspronkelijke structuur die met het spacken is aangebracht, blijft zichtbaar, ook na het sausen.

Het uiteindelijke resultaat van spackwerk valt en staat met de aandacht die besteed wordt aan het vooraf nauwkeurig afplakken van delen die niet gespackt worden. Ook hierin mag u uiteraard van ons verwachten dat wij dit uiterst zorgvuldig doen.

Diensten Stukadoorsbedrijf Nijboer