Over ons

Exclusiviteit in stukadoorswerk is ons kenmerk. Stukadoorsbedrijf Nijboer & Zonen is het antwoord op alle wand- en plafondwensen. Van schitterend afgewerkte decoratiewanden en strakke plafonds met of zonder lijstwerk tot zeer glad afgewerkte badkamers.

Wij leveren zowel binnen- als buiten stucwerk. Van één enkel wandje of toillet bij de particulier tot grote stukadoorsprojecten voor bouw- en aannemingsbedrijven en alles daar tussen. Renovatie of nieuwbouw, exclusief luxe Italiaans stuc- en pleisterwerk of het waterdicht afwerken van bijvoorbeeld de wanden in een kelder, wij zijn van alle markten thuis.

Daarnaast zijn wij in staat om door middel van stucwerk dingen te maken die niet van "echt" zijn te onderscheiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van bentheimer stenen onderlangs uw gevels of een bankje in de vorm van een boomstam? En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

  • Met stukadoorsbedrijf Nijboer haalt u vakmensen in huis. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat altijd op de hoogte is van de nieuwste materialen en technieken door regelmatig cursussen te volgen en zelf ons personeel op te leiden.
  • Door gebruik te maken van de nieuwste toepassingen, zijn wij trendsetter binnen ons vakgebied. Een mooi voorbeeld hiervan is het volledig pleisteren van badkamers. Al vóór onze collega's deze trend in de gaten hadden, hadden wij al diverse projecten uitgevoerd.
  • Wij beschikken over een eigen krachtstroom agregaat en krachtstroomkachels. Dit scheelt bij koude weersomstandigheden aanzienlijk in de droogtijd. Zo kunnen we altijd vlot doorwerken bent u verzekerd van een snelle oplevering.
  • Stukadoorsbedrijf Nijboer werkt vakkundig, vlot en zeer zelfstandig. Nadat wij de klus geklaard hebben, wordt alles netjes opgeruimd en laten we alles keurig achter.

Wout

Eigenaar & stukadoor

“Wout startte Stukadoorsbedrijf Nijboer in 2002. Hij leidt alles in goede banen en springt overal bij waar nodig.”

Foto: Lisanne Bosch Fotografie
Wout Eigenaar & stukadoor

Roy

Stukadoor

“Roy werkt al 10 jaar bij ons. Hij is een allround stukadoor en is gespecialiseerd in verbouwingen, stucwerk van betonlook badkamers en vloeren.”

Foto: Lisanne Bosch Fotografie
Roy Stukadoor

Luuk

Stukadoor

“Luuk is al ruim 8 jaar bij ons in dienst. Hij is een allround stukadoor en zijn specialiteit is nieuwbouw.”

Foto: Lisanne Bosch Fotografie
Luuk Stukadoor

Arjan

Stukadoor

“Arjan is een ervaren stukadoor en is al ruim 15 jaar bij ons in dienst. Hij is gespecialiseerd in sierlijsten plakken en saus spuiten.”

Foto: Lisanne Bosch Fotografie
ArjanStukadoor

Jari

Stukadoor

“Jari is al 7 jaar bij ons in dienst.”

Foto: Lisanne Bosch Fotografie
Jari Stukadoor

Ricardo

Stukadoor

“Ricardo werkt nu 2 jaar bij ons.”

Foto: Lisanne Bosch Fotografie
Ricardo Stukadoor

Brian

Stukadoor

“Brian is in 2021 bij ons komen werken.”

Foto: Lisanne Bosch Fotografie
Brian Stukadoor