Bedrijfs informatieExclusiviteit in stukadoorswerk is ons kenmerk. Stukadoorsbedrijf Nijboer is het antwoord op alle wand- en plafondwensen. Van schitterend afgewerkte decoratiewanden en strakke plafonds met of zonder lijstwerk tot zeer glad afgewerkte badkamers.

Wij leveren zowel binnen- als buiten stucwerk. Van n enkel wandje of toillet bij de particulier tot grote stukadoorsprojecten voor bouw- en aannemingsbedrijven en alles daar tussen. Renovatie of nieuwbouw, exclusief luxe italiaans stuc- en pleisterwerk of het waterdicht afwerken van bijvoorbeeld de wanden in een kelder, wij zijn van alle markten thuis.

Daarnaast zijn wij in staat om door middel van stucwerk dingen te maken die niet van "echt" zijn te onderscheiden. Wat dacht u bijvoorbeeld van bentheimer stenen onderlangs uw gevels of een bankje in de vorm van een boomstam. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Waarom kiezen voor Nijboer?

- Met stukadoorsbedrijf Nijboer haalt u vakmensen in huis. Wij zijn een erkend leerbedrijf dat altijd op de hoogte is van de nieuwste materialen en technieken door regelmatig cursussen te volgen en zelf ons personeel op te leiden.

- Door gebruik te maken van de nieuwste toepassingen, zijn wij trendsetter binnen ons vakgebied. Een mooi voorbeeld hiervan is het volledig pleisteren van badkamers. Al vr onze collega's deze trend in de gaten hadden, hadden wij al diverse projecten uitgevoerd.

- Wij beschikken over een eigen krachtstroom agregaat en krachtstroomkachels. Dit scheelt bij koude weersomstandigheden aanzienlijk in de droogtijd. Zo kunnen we altijd vlot doorwerken bent u verzekerd van een snelle oplevering.

- Stukadoorsbedrijf Nijboer werkt vakkundig, vlot en zeer zelfstandig. Nadat wij de klus geklaard hebben, wordt alles netjes opgeruimd en laten we alles keurig achter.